Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Prezentarea noastră

Web-Design-Brasov-6

Organe de asamblare de calitate superioară

Șuruburi? Piulițe? Bride pentru cabluri? Splinturi? Lanțuri? Toate le găsești la noi!

Având un depozit cu o capacitate de cca. 1000 de tone, suntem pregătiți să îți livrăm rapid, la cerere, toate soluțiile logistice și organele de asamblare de care ai nevoie, oriunde în țară!

Suntem poziționați în centrul României, în județul Covasna, fiind pregătiți să livrăm chiar și comenzile urgente. Importăm produse de calitate din Germania, Italia și Ungaria și deținem în stoc o gamă largă de organe de asamblare menite să satisfacă orice nevoi.

 

Fie că ai nevoie de cabluri de oțel, prezoare, șaibe, scule, dibluri, știfturi, carabine sau inele de ridicare, trebuie doar să ne spui cantitatea și noi îți trimitem comanda imediat. Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție cu prietenie, oferindu-ți toate informațiile de care ai nevoie.

Toate produsele noastre sunt disponibile în depozit, fără precomandă. De aceea, cu ajutorul nostru, îți vei finaliza lucrările la timp.

Te invităm să descoperi gama noastră de produse și să ne contactezi pentru orice informații!

Oferta de prețuri se trimite la cerere, în functie de tipul și cantitatea solicitată.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Ofertă specială: Organe de asamblare ptr. constructii metalice moderne conform Normelor Europene EN 14399-4 gr.10.9, Zincate la cald, productie exclusiv din Uniunea Europeana cu certificate 3.1 CE la preturi accesibile

Produs

Vezi detalii »